AdWords
2.5K members online now
2.5K members online now
Improve your AdWords performance and boost your ROI, CTR, and Quality Score
Guide Me
star_border
Reply

Could not find the specified Ad Group

Visitor ✭ ✭ ✭
# 1
Visitor ✭ ✭ ✭

Hi guys and girls,

 

I am trying to upload a bulk set of new keywords on adwords but constantly get the above error.  I have changed the ad group name but it still says its incorrect.  Really bugging me now as its been a few hoursof looking online and trying different things and upload files.

 

Any help will be much appreciated.

 

My Header and First row would be:-

Action
Keyword state
Keyword
Match type
Campaign
Ad group
Status
Keyword max CPC
Ad group max CPC
Destination URL
Clicks
Impressions
CTR
Avg. CPC
Cost
Avg. position
Conversions Cost / conv.
Conv. rate
View-through Conv.
Labels
Top of page CPC
First page CPC  

DATA:-

ADD
enabled
#KeyWords#
Broad
#Campaign#
#AdGroup#
low search volume
auto: 2.30
0
0
0.00%
0

0

0

0

0

0.00%

0  

--

0

1.06

Re: Could not find the specified Ad Group

Explorer ✭ ✭ ✭
# 2
Explorer ✭ ✭ ✭

Hi Ashley,

 

I presume you are using Adwords Editor? ..

Re: Could not find the specified Ad Group

Visitor ✭ ✭ ✭
# 3
Visitor ✭ ✭ ✭
Hi sorry was on vacation. Thanks for the reply.

No Bulk Uploads.

Re: Could not find the specified Ad Group

[ Edited ]
Explorer ✭ ✭ ✭
# 4
Explorer ✭ ✭ ✭

Using Adwords Editor would be much easier Smiley Happy and far more helpful to you in the long run.

https://www.google.co.uk/intl/en/adwordseditor/

If you want me to help you with using it I'd be more than happy. With AE, you can simply copy and paste your info from a spreadsheet into the interface and then assign the right columns to your data, instead of having to adhere to specific values with Bulk Editor.

It's very easy to use in that way Smiley Happy

 

If not have a good read of this page, (https://support.google.com/adwords/answer/2477116) I'm sure you will figure out your issue. However it sounds to me that maybe you have made changes to the Ad Groups you are trying to upload to? Did you rename the Campaign perhaps or make setting changes etc?