Analytics
4.2K members online now
Understand information in your reports and troubleshoot reporting issues such as self-referrals, (not set) data, and inaccurate information
 
Guide Me
star_border
Reply

Email Campaign Data Doesn't Show Up

Visitor ✭ ✭ ✭
# 1
Visitor ✭ ✭ ✭

Hello,

Recently our email campaigns don't show up any data in the Acquisition-> All Campaigns. Here's our link.

 

 

https://defenderoutdoors.com/p-80242-bdog-clt-62-tri-molle-pstlar-mag-hldr.aspx?utm_source=eblast&utm_medium=email&utm_campaign=20160316-Kel-Tec-PMR-30

 In the past, we make the url begins with  "http"  and everything is OK. But after we changed it to "https", no campaign data at all. Is that really the problem? Thanks!

1 Expert replyverified_user

Re: Email Campaign Data Doesn't Show Up

Rising Star
# 2
Rising Star
When you went from http to https did you adjust the Property setting in your account to reflect this change?

Re: Email Campaign Data Doesn't Show Up

Visitor ✭ ✭ ✭
# 3
Visitor ✭ ✭ ✭
Hello Brian,
we didn't change property settings, just changed the http to https. Thanks!

Re: Email Campaign Data Doesn't Show Up

Rising Star
# 4
Rising Star
Ok next questions is your date range inclusive of the date your campaign started and have you tested the link by clicking on it your self and see if it register a hit for the campaign. Next are you sure no filters are being applied that would keep this data from showing. The URL provide gives a page not found error. It even gives a page error when I strip the UTM parameters. I tried it as http and I get a Blocked message from my browser but that is because I am on a military network. Try the link yourself and make sure it comes up for you as https and http if neither works then you have found your issue.