Analytics
5.5K members online now
Understand information in your reports and troubleshoot reporting issues such as self-referrals, (not set) data, and inaccurate information
 
Guide Me
star_border
Reply

Acquisition Overview does not display data.

Visitor ✭ ✭ ✭
# 1
Visitor ✭ ✭ ✭

HI everyone, 

 

I was wondering why my Acquisition Overview does not display data? 

 

Here is the screenshot: http://i.imgur.com/c3KlHx0.png 

Re: Acquisition Overview does not display data.

Participant ✭ ✭ ☆
# 2
Participant ✭ ✭ ☆
Hi Emin,
Since when you are facing that issue? First check real time data (open 2-3 pages first) whether data is showing or not.
If there is no data in real time that means tracking is not working properly. Use tag assistant to find any tracking issues.

Hope this helps.
Thanks

Re: Acquisition Overview does not display data.

Explorer ✭ ✭ ✭
# 3
Explorer ✭ ✭ ✭
Hi Emin,

The data takes a while to come through, so if you have only just set up then there is data latency https://www.en.advertisercommunity.com/t5/Reports/How-long-does-it-take-before-I-start-seeing-traffi... . Then as suggested above you will want to use Tag Assistant or Ghostly to make sure your tags are installed and firing accurately.

* Ghostery : https://chrome.google.com/webstore/detail/ghostery/mlomiejdfkolichcflejclcbmpeaniij
* Tag Assistant: https://chrome.google.com/webstore/detail/tag-assistant-by-google/kejbdjndbnbjgmefkgdddjlbokphdefk
* Analytics DeBugger: https://chrome.google.com/webstore/detail/google-analytics-debugger/jnkmfdileelhofjcijamephohjechhna

Re: Acquisition Overview does not display data.

Visitor ✭ ✭ ✭
# 4
Visitor ✭ ✭ ✭
Hi, I have been using analytics for a while now and there is nothing wrong with the tracking code or anything. I have tried the tag assistant and no errors nothing. Everything works just the way it should, only issue is that that one part of the analytics does not show any data. My analytics goes way back to 2010 and this issue happened since February of this year.

Re: Acquisition Overview does not display data.

Visitor ✭ ✭ ✭
# 5
Visitor ✭ ✭ ✭
I think there is an issue with my account because it keeps saying "loading..." and that never goes away!
Here is a screenshot: http://i.imgur.com/ReZijv1.png

Re: Acquisition Overview does not display data.

Visitor ✭ ✭ ✭
# 6
Visitor ✭ ✭ ✭
It was a browser issue. It works in Firefox and in a Chrome incognito window but not through normal Chrome even after clearing my cache and cookies.

. Re: Acquisition Overview does not display data.

[ Edited ]
Explorer ✭ ✭ ✭
# 7
Explorer ✭ ✭ ✭

Hi Emin,

Yes it is usually a browser issue if it says loading OR you have Ad blocking extensions activated. I would go through all you extensions in Chrome one by one and deactivate them and check again till you find which extension caused the problem. 

Chrome Settings > Extensions