AdWords is now Google Ads. Our new name reflects the full range of advertising options we offer across Search, Display, YouTube, and more. Learn more

Analytics
5.2K members online now
Discuss regaining access to Analytics accounts, restoring accounts, changing user access levels, and navigating the homepage
 
Guide Me
star_border
Reply

"Submit" button for Ecommerce set-up not working, specifically not providing feedback when clicked

[ Edited ]
Visitor ✭ ✭ ✭
# 1
Visitor ✭ ✭ ✭

Refer to screenshot below. This is found under Account > Property > View: eCommerce Settings

Basically what is happening, is that there is no feedback from the system once I press the Submit button to let me know my changes have been accepted. It looks exactly like the screenshot below after I hit Submit. Is this normal? 


Untitled.png


EDIT: Chrome  55.0.2883.95 (64-bit)

"Submit" button for Ecommerce set-up not working, specifically not providing feedback when clicked

A T
Participant ✭ ✭ ✭
# 2
A T
Participant ✭ ✭ ✭

may be some issue with addons.

 

try some other browser.

"Submit" button for Ecommerce set-up not working, specifically not providing feedback when clicked

Visitor ✭ ✭ ✭
# 3
Visitor ✭ ✭ ✭

Does someone have a solution for this? I've tried a few browsers to no avail.

"Submit" button for Ecommerce set-up not working, specifically not providing feedback when clicked

A T
Participant ✭ ✭ ✭
# 4
A T
Participant ✭ ✭ ✭

did you try incognito mode?

"Submit" button for Ecommerce set-up not working, specifically not providing feedback when clicked

Visitor ✭ ✭ ✭
# 5
Visitor ✭ ✭ ✭

Yes, I tried it and got the same result.