Analytics
3.3K members online now
Discuss regaining access to Analytics accounts, restoring accounts, changing user access levels, and navigating the homepage
 
Guide Me
star_border
Reply

One of my websites has disappeared from my Anayltics console.

Visitor ✭ ✭ ✭
# 1
Visitor ✭ ✭ ✭

How do I recover it.  I have the Analytics Web Property ID‎ but it that site is not longer on my Analytics console.  How can I add it back again?

 

Thank you

1 Expert replyverified_user

Re: One of my websites has disappeared from my Anayltics console.

Google Employee
# 2
Google Employee
Hey Darren,

Sounds like someone who has admin access trashed the property. Might want to check in your trash can: https://support.google.com/analytics/answer/6154772?hl=en
If you can't find it, contact Google support with the UA id and they should be able to locate it for you: https://support.google.com/analytics#topic=3544906&contact=1

Cheers,
Arjun

Re: One of my websites has disappeared from my Anayltics console.

Visitor ✭ ✭ ✭
# 3
Visitor ✭ ✭ ✭

I have the same problem and the support URL provided by you does not bring up a support form, email address or such. Not sure if I'm doing something wrong. Can you please help?

Re: One of my websites has disappeared from my Anayltics console.

Visitor ✭ ✭ ✭
# 4
Visitor ✭ ✭ ✭

Sorry should have mentioned the URL just brings up the default help center page instead of a contact us option.

Re: One of my websites has disappeared from my Anayltics console.

Visitor ✭ ✭ ✭
# 5
Visitor ✭ ✭ ✭

hello

 

it is not in trash and that form link does not work.

 

Any other ideas?

 

Pretty unlikely that it was deleted from the console.

Re: One of my websites has disappeared from my Anayltics console.

Google Employee
# 6
Google Employee
Hey Darren,

That one should have only opened a contact box at the top right corner of the help center which gives you the different contact options. This one will start a chat with them: https://support.google.com/analytics/contact/pre_chat_survey?hl=en&cfnti=escalationflow.chat&cft=1

The only other possibilities I can think of is that you could be looking at starred properties instead of all, or are logged in with a different profile.

Cheers,
Arjun