Data Studio
2.5K members online now
2.5K members online now
Ask questions about Data Studio
Guide Me
star_border
Reply

Group in Filter not working, this was working a few weeks back

Visitor ✭ ✭ ✭
# 1
Visitor ✭ ✭ ✭

I was able to create a filter and group it to various scorecards, and this worked a few weeks back. 

But now this seems to be broken,  

Below screenshots highlight the issue,

 

A simple filter and a score-card grouped together and when a single item is selected it says "No data"

 

nw.JPGFilter Group Not Working

Works when you select 2 selections

 

w2.JPG

Any workarounds ?,

 

I am aware its a Beta Version, so this might be something google is working on

 

 

 

Group in Filter not working, this was working a few weeks back

Participant ✭ ✭ ☆
# 2
Participant ✭ ✭ ☆

It looks like your score is set up as a sum...perhaps you want it to be an average instead? That may not solve the issue, but it's worth a try...

Group in Filter not working, this was working a few weeks back

Visitor ✭ ✭ ✭
# 3
Visitor ✭ ✭ ✭

Thanks for the Idea Litmon, tried it and stills its the same behaviour

Group in Filter not working, this was working a few weeks back

[ Edited ]
Visitor ✭ ✭ ✭
# 4
Visitor ✭ ✭ ✭

Hi Ravi,

 

I have experienced the same problem. It appears the release on 27 April has impacted reports that already have the Filter widget applied. I tried to fix it by setting the new feature switch for No Data to 0 and it didn't work. I also tried to delete the filter on the page and started with a new one. The filter is showing wrong data too.

 

https://support.google.com/datastudio/answer/6311467#april-27-2017

 

Google, Please fix this bug.