AdWords
5.7K members online now
5.7K members online now
Get started with AdWords - learn the basics to get set up for success
Guide Me
star_border
Reply

Value is too long error on video ad set up?

Visitor ✭ ✭ ✭
# 1
Visitor ✭ ✭ ✭

Error message does not specify where the error occurred....argh?  Help!

1 Expert replyverified_user
1 ACCEPTED SOLUTION

Accepted Solutions
Marked as Best Answer.
Solution
Accepted by Jeremy (Google Employee)
September 2015

Re: Value is too long error on video ad set up?

Visitor ✭ ✭ ✭
# 5
Visitor ✭ ✭ ✭
For the "value is too long" error, try clearing your cache and cookies that fixed it for me.

View solution in original post

Re: Value is too long error on video ad set up?

Visitor ✭ ✭ ✭
# 2
Visitor ✭ ✭ ✭

I'm having the same problem.. just trying to set up a video campaign.

Re: Value is too long error on video ad set up?

Google Employee
# 3
Google Employee

Members, thank you for your posts on this error message. 

 

Without a screenshot to see exactly what is happening, this error is very difficult to troubleshoot.  In general, it sounds like your videos may be inadvertantly violating our guidelines and specifications for video ads. You can find these guidelines and specifications here

 

If you are still having difficulty after reviewing these guidelines and specifications, I'd call 866-2Google to speak with a live Googler. 

 

Best of luck and thank you for using Google AdWords!

Jeremy

Re: Value is too long error on video ad set up?

Visitor ✭ ✭ ✭
# 4
Visitor ✭ ✭ ✭

Got this setting up an ad.  Basically only defaults, the only value changed is for the daily spend limit.  Here's a screenshot:

http://www.web2market.com/Assets/Images/Screenshots/googlevideoerror.png

 

 

Marked as Best Answer.
Solution
Accepted by Jeremy (Google Employee)
September 2015

Re: Value is too long error on video ad set up?

Visitor ✭ ✭ ✭
# 5
Visitor ✭ ✭ ✭
For the "value is too long" error, try clearing your cache and cookies that fixed it for me.

Re: Value is too long error on video ad set up?

Visitor ✭ ✭ ✭
# 6
Visitor ✭ ✭ ✭

You're probably right.  I tried now, and it worked.  I didn't clear anything, but it's been a couple weeks since I tried.  So maybe the offending cookie (or whatever) got cleared.  Thanks for the suggestion.