AdWords is now Google Ads. Our new name reflects the full range of advertising options we offer across Search, Display, YouTube, and more. Learn more

Ads
1.8K members online now
1.8K members online now
Get started with Google Ads - learn the basics to get set up for success
Guide Me
star_border
Reply

Problems with campaign editor

[ Edited ]
Follower ✭ ☆ ☆
# 1
Follower ✭ ☆ ☆

 I have been using Adwords for @ two years without problems, but opened up my Adword Campaign editor today to discover its no longer displaying the familiar table of columns and rows?

Instead all my campaigns are listed in a single "column" on the LHS, although there is no formal table grid structure of rows and columns in any case?.

Nothing will make any other columns display, even though the drop down menu offers the option to edit columns?



It doesnt matter if I select Campaigns, Adgroups, Adverts or Keywords, the table/columns are not displaying?

I therefore cant enable/disable, I cant change budgets or bid prices?


Here is what I am seeing today:

https://www.flickr.com/photos/28842771@N04/13000433993/

This is what I normally see:

https://www.flickr.com/photos/28842771@N04/13000694514/in/photostream/


Whats going on?, and how do I fix it?

Any assistance would be greatly appreciated
.

2 Expert replyverified_user

Re: Problems with campaign editor

Visitor ✭ ✭ ✭
# 2
Visitor ✭ ✭ ✭
 

Re: Problems with campaign editor

Visitor ✭ ✭ ✭
# 3
Visitor ✭ ✭ ✭
This same thing has happened to my campaign page. Everything has been pushed over to the left side. I have no idea how to correct.

I to would appreciate any help.

Re: Problems with campaign editor - columns and table missing?

Follower ✭ ☆ ☆
# 4
Follower ✭ ☆ ☆

It seems like there is a problem with Adwords itself as a number of us are suffering identical symptoms,


In addition to Bryan's experience above, there are now 3 other posts and  a total of 6 users reporting the same symptoms.


Juan B
https://www.en.adwords-community.com/t5/Set-up-and-basics/Customize-Columns/td-p/327730

Ashley F
https://www.en.adwords-community.com/t5/Set-up-and-basics/my-ad-words-account-has-everything-in-a-lo...

M B
https://www.en.adwords-community.com/t5/Set-up-and-basics/table-showing-results-is-not-formatted/td-...

With M B's post having reports of the same problem by Richard T,  

I suspect on Monday when commercial users come back to work there will be many more?

I have reported the issue to Adwords via there email form with the same wording and links to screen captures as my post above, hopefully on Monday morning when they receive that, and/or spot these posts in the community the problem with the Campaign Editor can be rectified?

Re: Problems with campaign editor

M B
Visitor ✭ ✭ ✭
# 5
M B
Visitor ✭ ✭ ✭

I plan to call them on Mon morning so if I get any luck will post here

Problems with Adword Editor?

[ Edited ]
Follower ✭ ☆ ☆
# 6
Follower ✭ ☆ ☆

It seems like there is a problem with Adwords itself as a number of us are suffering identical symptoms,

I posted the following link in "Set up and Basics"

https://www.en.adwords-community.com/t5/Set-up-and-basics/Problems-with-campaign-editor/td-p/327574

I have been using Adwords for @ two years without problems, but opened up my Adword Campaign editor today to discover its no longer displaying the familiar table of columns and rows?

Instead all my campaigns are listed in a single "column" on the LHS, although there is no formal table grid structure of rows and columns in any case?.

Nothing will make any other columns display, even though the drop down menu offers the option to edit columns?



It doesnt matter if I select Campaigns, Adgroups, Adverts or Keywords, the table/columns are not displaying?

I therefore cant enable/disable, I cant change budgets or bid prices?


Here is what I am seeing today:

https://www.flickr.com/photos/28842771@N04/13000433993/

This is what I normally see:

https://www.flickr.com/photos/28842771@N04/13000694514/in/photostream/

(note: I turned the graph off myself in the process of trying to get the table back)

Whats going on?, and how do I fix it?

Any assistance would be greatly appreciated


In addition to Bryan's experience in his reply to my post above, there are now 3 other posts and  a total of 6 users reporting the same symptoms.


Juan B
https://www.en.adwords-community.com/t5/Set-up-and-basics/Customize-Columns/td-p/327730

Ashley F
https://www.en.adwords-community.com/t5/Set-up-and-basics/my-ad-words-account-has-everything-in-a-lo...

M B
https://www.en.adwords-community.com/t5/Set-up-and-basics/table-showing-results-is-not-formatted/td-...

With M B's post having reports of the same problem by Richard T,  

I suspect on Monday when commercial users come back to work there will be many more?

I have reported the issue to Adwords via their email form with the same wording and links to screen captures as my post above, hopefully on Monday morning when they receive that, and/or spot these posts in the community the problem with the Campaign Editor can be rectified?

Re: Problems with Adword Editor?

Top Contributor
# 7
Top Contributor

OK;

@VCAARG;

Thank you for compiling all cases;

Issue is escalated to Google to invetigate;

Moshe, AdWords Top Contributor , Twitter | Linkedin | Community Profile | Ad-Globe
Did you find any helpful responses or answers to your query? If yes, please mark it as the ‘Best Answer’

Re: Problems with Adword Editor?

[ Edited ]
Visitor ✭ ✭ ✭
# 8
Visitor ✭ ✭ ✭

As I am having the same problem, March 9, 2014, was it ever fixed by Google?

Re: Problems with Adword Editor?

Rising Star
# 9
Rising Star

Good morning, Bea S

 

As you can see by this discussion, this problem has been reported by a couple of AdWords Editor users but only reported less than 48 hours ago. We are not likely to hear back from the Google staff over the weekend.

 

Any updates or resolution should be posted to this discussion, so keep an eye on it next week.


Theresa
Google AdWords Top Contributor
*~*~*~*~*~*~*~*

Re: Problems with campaign editor

Visitor ✭ ✭ ✭
# 10
Visitor ✭ ✭ ✭

I have been having the same problem since Friday night.  All wording is pushed to the left side and links do not work.  Stuck on pause with no way that I can figure out to go active.  Have emailed them a couple of times about this problem with no response.