AdWords is now Google Ads. Our new name reflects the full range of advertising options we offer across Search, Display, YouTube, and more. Learn more

Ads
2.3K members online now
2.3K members online now
Get started with Google Ads - learn the basics to get set up for success
Guide Me
star_border
Reply

My Campaign isnt running

Visitor ✭ ✭ ✭
# 1
Visitor ✭ ✭ ✭

Hello All,

 

I created two Display campaigns on my adwords account and none of them is running even though they are both enabled and status is eligible.

 

Regards

1 ACCEPTED SOLUTION

Accepted Solutions
Marked as Best Answer.
Solution
Accepted by topic author kunle o
May

My Campaign isnt running

Follower ✭ ✭ ✭
# 2
Follower ✭ ✭ ✭

Hi Kunle,

 

Here are a few things to take note of:

 

1. You may need to wait until the status is approved, not eligible. Keep in mind that it may take a few days once the initial payment has been accepted to go live.

 

2. Please check your ad approval status.

 

3. Check for billing/payment issues

 

4. You should also check your targeting settings. It could be possible that your targeting is too narrow and you may need to add additional targeting options.

 

You may even find more information by going to https://support.google.com/adwords/troubleshooter/1711301?hl=en

 

I hope this helps!

View solution in original post

Marked as Best Answer.
Solution
Accepted by topic author kunle o
May

My Campaign isnt running

Follower ✭ ✭ ✭
# 2
Follower ✭ ✭ ✭

Hi Kunle,

 

Here are a few things to take note of:

 

1. You may need to wait until the status is approved, not eligible. Keep in mind that it may take a few days once the initial payment has been accepted to go live.

 

2. Please check your ad approval status.

 

3. Check for billing/payment issues

 

4. You should also check your targeting settings. It could be possible that your targeting is too narrow and you may need to add additional targeting options.

 

You may even find more information by going to https://support.google.com/adwords/troubleshooter/1711301?hl=en

 

I hope this helps!