AdWords
3K members online now
3K members online now
Use AdWords conversion tracking and reporting to measure your results. Have a question about Google Analytics? Post it here, on the Google Analytics Community!
Guide Me
star_border
Reply

No HTTP response detected for remarketing tag in Google Tag assistant for Chrom

Visitor ✭ ✭ ✭
# 1
Visitor ✭ ✭ ✭

Hello everybody,

 

i have a problem with installing with the Google Adwords Remarketing-Tag.

 

The website is: www.toplink-xpress.de

 

We are using the Wordpress Avada-Theme.

 

This is the code:

<script type="text/javascript">
/* <![CDATA[ */
var google_conversion_id = 880739178;
var google_custom_params = window.google_tag_params;
var google_remarketing_only = true;
/* ]]> */
</script>
<script type="text/javascript" src="//www.googleadservices.com/pagead/conversion.js">
</script>
<noscript>
<div style="display:inline;">
<img height="1" width="1" style="border-style:none;" alt="" src="//googleads.g.doubleclick.net/pagead/viewthroughconversion/880739178/?value=0&amp;guid=ON&amp;script=0"/>
</div>
</noscript>

 

If i try to check it with the Google Tag assistant, it says: No HTTP response detected.

 

I pasted the code in the WP-Backend where it is supposed to be: First is the GA-Code and then the remarketing-Code.

 

Do you have any idea why it does not work?

Is there maybe only one code allowed?

 

Thanks a lot for your help in advance!

 

Re: No HTTP response detected for remarketing tag in Google Tag assistant for Chrom

Visitor ✭ ✭ ✭
# 2
Visitor ✭ ✭ ✭
Now i improved a bit, but i still says: Missing CDATA comments.
Why is that? Any idea?

Re: No HTTP response detected for remarketing tag in Google Tag assistant for Chrom

Collaborator ✭ ☆ ☆
# 3
Collaborator ✭ ☆ ☆

@Patrick E

 

Wordpress can be funny about javascript. Looking at your source code, the code you have pasted above is not completely there. Do you have any kind of compression plug in enabled? If not, have you tried hard coding it into a common footer file?

Re: No HTTP response detected for remarketing tag in Google Tag assistant for Chrom

Visitor ✭ ✭ ✭
# 4
Visitor ✭ ✭ ✭
Yes, i have the auto-optimize plugin enabled.
If i disable it, it works perfectly fine, but then my page performance goes down.
Do you have any idea for a workaround?

Re: No HTTP response detected for remarketing tag in Google Tag assistant for Chrom

Collaborator ✭ ☆ ☆
# 5
Collaborator ✭ ☆ ☆

@Patrick E

 

Unfortunately I do not, because I don't know how the auto-optimize plugin works. Perhaps try asking its creator if there is a work around?